Learning Rahasia Sistem

Learning Rahasia Sistem

Hot

Tuesday, December 26, 2017

Learning "Rahasia" Sistem

December 26, 2017 0

Nerusake Bisnis Panjenengan: Nyinkronake! Tanpa teknologi, akeh bisnis cilik ora bakal bisa bersaing karo konglomerat lan rantai raksasa. Sapa wae sing nduweni bisnis cilik uga nyatakake fakta kasebut, supaya bisa nyedhaki wektu kanggo ngumpulake sumber daya sing perlu kanggo saingan. Sapa wae sing kerjo tèknologi saperangan saiki mbokmenawa wis ngerti siji penting: ora cukup kanggo nduwe sistem kualitas ing panggon; padha kudu nglengkapi saben liyane supaya efektif. Mung tuku sistem lan digunakake kanthi individu iku ora efisien, sing nyebabake karyawan sampeyan. Tim penjualan utamané wis nampa aliran informasi sing lancar. Akeh salespeople nggunakake spreadsheet kanggo ngatur lan ngirimake dodolan. Carane gampang kanggo kabeh tim penjualan kanggo ndeleng saben spreadsheet? Tanpa konektor basis maya, jawaban kasebut mbokmenawa, "iku angel banget, akeh wektu, lan ora efisien. Sing ngerti, ing sales, saben menit count; sampeyan kudu nggawe enggo bareng file nyata-wektu. Supaya sampeyan kudu apa? Uga kanggo miwiti, goal sampeyan kudu nemokake aplikasi sing digabungake kanthi apik sing bisa dianggo bebarengan kanthi lancar. Kanthi mengkono, sampeyan bakal nemokake yen meh kaya nggunakake siji aplikasi tinimbang akeh.

Apa Sampeyan Sing Ngerti About Pilihan Taun Iki

Asil strategi kaya kasebut luar biasa. Sampeyan bakal ngedongkrak dodolan lan produktivitas, luwih apik ngatur dhuwit lan komunikasi pelanggan, lan nglakokake kampanye iklan sing luwih efektif. Bener, senadyan dadi wong cilik, sampeyan bakal nindakake kaya salah sawijining perusahaan raksasa sing kasebut sadurunge.

On Pilihan: Pengalaman Saya Dijlentrehake

Paling apik, nggarap sistem kaya siji liyane nggawe akuntansi sepotong kue. Iki menehi hasil gedhe, menehi sampeyan wawasan tren lan ngijini sampeyan nggawe ramalan akurat kanggo masa depan. A bisnis looking kanggo masa depan wis bound kanggo nindakake apik. Kanggo titik iki, aku wis ngomong babagan pentinge komunikasi internal lan carane bisa nambah perusahaan sampeyan. Saiki, aku arep ngrembuk babagan carane aplikasi sing dipasake bisa digunakake kanggo komunikasi luwih apik karo pelanggan. Minangka kita kabeh ngerti, akeh wong melu ing platform media sosial, lan bisnis tansah golek cara anyar kanggo ngatasi obrolan. Sampeyan bisa nindakake iki uga; sanajan minangka bisnis cilik, penting kanggo njupuk tren sing wis katon ing sales lan accounting lan nemokake tren paralel ing media sosial. Mugi sampeyan bisa ndeleng manawa sistem sing disambungake minangka cara paling apik kanggo saingan ing pasar saiki. Sampeyan bisa mbayangno yen sistem sing digabungake iki angel ditelusuri, nanging padha bener-bener umum online. Iku penting banget kanggo nggarap panyedhiya paling sampeyan bisa; sampeyan kudu nggolek apa wae nanging sing paling apik. Nggawe sawetara telpon; Dhiskusi karo para ahli, lan sampeyan bakal nemokake panyedhiya sing bisa ketemu kabeh syarat sampeyan.
Read More